Als gevolg van de wateroverlast problematiek hebben wij in opdracht van de Gemeente Werkendam een groot deel van de kern van Nieuwendijk voorzien van een nieuw stelsel. Een van de grootste maatregelen in de regio tegen het wateroverlast. Op basis van EMVI is de opdracht aan ons gegund. Het werk bestaat uit de aanleg van een Berg Bezink Leiding van circa 90m1 lang middels GVK buizen met een doorsnede van ruim 2.000mm. Daarnaast is het bestaande stelsel van 1,2km vervangen door een GVK/beton rioolstelsel met diameters varieren van 400 tot 1.000mm. Om de grondwaterstand te beheren is tevens een IT stelsel aangebracht. De gehele inrichting is gelijk vernieuwd middels nieuw bestratingsmateriaal. Waar mogelijk zijn op diverse plaatsen extra bergingsmogelijkheden aangebracht. Gezien de werkzaamheden kort bij school plaats vinden is er in samenspraak met het Prinsentuin College een VOMOL dag georganiseerd. In het bijzonder is er aandacht met betrekking tot veiligheid rondom grote machines.

BBLBBL 2BBL 3BBL 4BiesboschpleinVijverstraatBiesboschsstraat 3BiesboschsstraatBiesboschsstraat 2Oslopark 2AsfaltpadSchooldag

 

 

Waarom Vanderplas?

Allround kennis in de GWW, passie voor het vak en sterk oplossingsgericht kunnen wij u als opdrachtgever volledig ondersteunen en durven wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om eenvoudige of gecompliceerde werken wij staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

*
Invalid Input