In 1996 begon het avontuur voor onze oprichter Johan & Rina van der Plas. In dat jaar namen zij de grote stap om voor zichzelf te beginnen. Vanuit een ongekende passie voor grond,- weg- en waterbouwprojecten zetten zij de basis neer voor het ondernemende, gedreven en gezonde bedrijf dat het nu is.

Langdurige relaties

Ruim 25 jaar later is Van der Plas Civiel een gevestigde naam binnen GWW en werken we vaak vele jaren voor dezelfde opdrachtgevers. Overheden, instellingen en bedrijven herkennen de veelzijdigheid en waarderen de vakkundigheid van Van der Plas Civiel en ons team betrokken medewerkers.

Een tevreden opdrachtgever is de belangrijkste pijler waar de onderneming op rust. De afgelopen decennia heeft het bedrijf laten zien de belofte “projecten pas af te leveren wanneer onze opdrachtgevers volledig tevreden zijn” waar te maken. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit, de korte communicatielijnen én het nemen van verantwoordelijkheid liggen al ruim 25 jaar aan de basis van langdurige relaties met opdrachtgevers.

Nog steeds een trots familiebedrijf

Van der Plas Civiel is tot op heden een familiebedrijf met ongeveer 25 vaste medewerkers en ca. 10 inleners/ zzp'ers die tot de vaste kern behoren. Daarnaast kunnen we rekenen op een breed netwerk regionale onderaannemers die direct inzetbaar zijn voor de organisatie. Een gepassioneerd team en een modern, uitgebreid, innovatief machinepark zorgen voor een professionele en kostenefficiënte aanpak van ieder project. 

MVO, Mens, Milieu en Maatschappij

We zijn erg betrokken bij onze omgeving en bewust van de impact die onze en andere GWW projecten kunnen hebben. Duurzaam ondernemen, Mens & Maatschappij  en Veiligheid & Gezondheid zijn belangrijker pijlers binen onze bedrijfsvoering. Ook is Van der Plas Civiel volgens de nieuwste veiligheidsnorm gecertificeerd.

Uw opdracht, ons vakmanschap

Heeft u een opdracht op het gebied van grondverzet, rioleringen, wegenbouw en cultuurtechniek waarbij:

  • Het (her)inrichten van de omgeving centraal staat;
  • De overlast voor de omgeving zo beperkt mogelijk moet blijven;
  • De kosten beheerst moeten worden;
  • Rekening gehouden moet worden met duurzaamheid;
  • Afspraak, ook echt afspraak is?

Wij staan voor u klaar met technische en praktische kennis voor al uw werkzaamheden.

Passend bij uw opdracht zetten wij ons eigen team van specialisten in. Met dit team van gedreven, oplossingsgerichte en passievolle vakmensen ondersteunen wij u in het volledige traject. Van voortraject tot oplevering.

Laat uw opdracht uitvoeren door een ervaren partner en kies voor economisch interessante én duurzame oplossingen passend bij uw opdracht.

Van der Plas Civiel B.V. beschikt over de certificaten VCA** / ISO9001 / BRL SIKB7000 / CO2 prestatieladder

 

Van der Plas Civiel, méér dan alleen een uitvoerende partij

Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact

met ons op, of laat uw gegevens achter. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Contactformulier

Vul een naam in

Vul hier een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Vul een bericht in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.