De omgeving om ons heen, de waarden en normen van onze opdrachtgevers en goede arbeidsomstandigheden & veiligheid voor onze medewerkers vinden we belangrijk. We denken altijd mee in de uitdaging rondom veiligheid, mens en milieu.

Ons beleid: voorkomen van persoonlijk letsel, materiële- en milieuschade

Dit vraagt een actieve betrokkenheid van zowel leidinggevenden als medewerkers. Om dit te stimuleren besteden we veel aandacht aan instructie, overleg en toezicht. Daarnaast proberen we de inspanning van onze medewerkers te beperken door gebruik te maken van een modern en geavanceerd machinepark. Ook het investeren in opleiding van personeel is een jaarlijks terugkomend item.

We hechten waarde aan het bezit van de juiste certificaten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie. Het geeft een extra stimulans om beleid af te stemmen op sociale onderdelen zoals het blijven verbeteren van arbeidsomstandigheden, veiligheid van personeel en betrokkenheid bij maatschappij en milieu.

Concrete afspraken en MVO-doelstellingen in de bedrijfsstrategie maken het onderwerp tastbaar en geven richting aan de innovatie, groei en verbetering van Van der Plas Civiel op het gebied van duurzaam ondernemen. Wij nemen hierin graag onze verantwoordelijkheid en zien dit als een cruciaal onderwerp voor onze toekomst. 

Van der Plas Civiel, méér dan alleen een uitvoerende partij

Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact

met ons op, of laat uw gegevens achter. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Contactformulier

Vul een naam in

Vul hier een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Vul een bericht in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.