Elk project is anders. Dat betekent automatisch dat we bij Van der Plas Civiel gebruik maken van verschillende contractvormen. Welk contract en welke samenwerkingsvorm het beste is? Dat is afhankelijk van verschillende factoren binnen een project en de belangen van onze opdrachtgever.

Rollen en verantwoordelijkheden

Per contractvorm is de rol die wij innemen (en die van eventuele andere partijen binnen een project) heel verschillend. Bedenk dus goed welke expertise u (extern) nodig heeft om uw project succesvol te laten uitvoeren. Dit is niet alleen belangrijk in de uitvoeringsfase. Al in een vroegtijdig stadium kan de keuze voor de contractvorm het verschil maken.

Doordat wij veel opdrachten mogen maken vanuit de (openbare) markt, werken wij uiteraard met een concurrerende prijs en kwaliteit en kwantiteit altijd als uitgangspunt.

Aan de linkerkant vindt u een menu met diverse contractvormen. Per contractvorm zetten we specificaties, voordelen en aandachtspunten voor u uiteen. 

Liever een persoonlijke toelichting?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om uw specifieke project en de mogelijkheden binnen uw programma van eisen te bespreken.

Waarom Van der Plas Civiel?

  • Allround kennis in de GWW
  • Sterk in engineering en uitvoering
  • Passie voor het vak
  • Oplossingsgericht
  • Afspraak is afspraak

Grondverzet, Rioleringen, Wegenbouw, Cultuurtechniek. Vertrouwd terrein.

We zijn onderscheidend in het voortraject en sterk in de uitvoering. Of het nu gaat om traditionele grondwerken of complexe civiele projecten, ons team van gepassioneerde vakmensen staat voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.