In het grondverzet liggen onze roots. We hebben ervaring met praktisch elk aspect ervan. Deze veelzijdigheid heeft een groot aantal voordelen, want de opdrachtgever kan in principe een gecompliceerd werk in totaliteit aan ons overdragen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij op het gebied van grondwerken u in de brede zin ondersteunen. Of het op uitvoerend gebied nu gaat om het graven van bouwputten, watergangen, cunetten en of dit nu onder- of bovengronds is wij weten de klus te realiseren. Onlosmakelijk zijn natuurlijk bijkomende werkzaamheden verbonden zoals een bijvoorbeeld een juiste waterhuishouding maar juist ook de leverantie en de verwerking van de passende grondstoffen. Daanaast kunnen we, indien gewenst, alle vrijkomende materialen middels gescheiden afvalstromen ver- en afvoeren. Middels een gevarieerd en modern machinepark stemmen wij het juiste materiaal af op uw werk om zo een optimaal en efficient mogelijk resultaat te bereiken.

thumb Foto-698x523thumb Foto-5-698x523thumb Foto-3-698x523

Foto-2-698x523

Waarom Vanderplas?

Allround kennis in de GWW, passie voor het vak en sterk oplossingsgericht kunnen wij u als opdrachtgever volledig ondersteunen en durven wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om eenvoudige of gecompliceerde werken wij staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

*
Invalid Input