De keuze van verharding kent diverse uitgangspunten. Uiteraard wordt er gekeken naar het uiterlijk en de uitstraling naar de omgeving: een mooie uitstraling geven aan een bedrijventerrein, woonwijk, stadscentrum. Maar vergeet daarbij niet dat ook draagkracht, vlakheid én gebruikscomfort belangrijke factoren zijn. 

En moet het in meer of mindere mate waterdoorlatend zijn? Een gesloten of open verharding? Hoe dient de uitstraling te blijven op termijn? Waarmee bereikt u het optimale resultaat? Allerlei vragen over zaken waar ú wellicht nog niet bij stilgestaan heeft, maar die voor óns logisch zijn. Wij begrijpen dat er veel op u afkomt. 

Praktisch advies

Alle aspecten voor de omgeving (zoals trilling en geluid) hebben invloed op de juiste keuze voor het type verharding. Ook onderhoudskosten voor de toekomst moeten meegewogen worden in de keuze. Elk type verharding heeft zijn eigen voordelen en uitdagingen. Vanuit onze jarenlange ervaring begeleiden we u in het traject en geven we praktische adviezen. Zodat u weloverwogen beslissingen neemt in een gecompliceerd project.

Omgevingsbelangen en informatievoorziening

Veel van deze werkzaamheden worden uitgevoerd op drukbezochte plaatsen, terwijl de dagelijks gang van zaken door moet gaan. Het belang van optimale communicatie met omwonenden en bedrijven is daarom groot. Duidelijke informatievoorziening is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Zowel in de voorbereidende als uitvoerende fase. Samen zorgen we voor minimale verkeers- en omgevingsbelemmeringen.

Wij hebben ervaring met de aanleg van zeer uiteenlopende verhardingen.

Bekijk hier onze spraakmakende projecten

Waarom Van der Plas Civiel?

  • Allround kennis in de GWW
  • Sterk in engineering en uitvoering
  • Passie voor het vak
  • Oplossingsgericht
  • Afspraak is afspraak

Grondverzet, Rioleringen, Wegenbouw, Cultuurtechniek. Vertrouwd terrein.

We zijn onderscheidend in het voortraject en sterk in de uitvoering. Of het nu gaat om traditionele grondwerken of complexe civiele projecten, ons team van gepassioneerde vakmensen staat voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.