Van der Plas Civiel is specialist op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw: van traditionele grondwerken tot aan complexe civiele projecten. We zijn onderscheidend in het voortraject en sterk in de uitvoering.

Direct naar

Voortraject, uitvoering, oplevering en nazorg

In het voortraject staan we voor u klaar met technische en praktische kennis. Samen denken we na over het traject dat u als opdrachtgever gaat doorlopen. We bespreken de mogelijkheden en zoeken naar economisch interessante, en de meest duurzame oplossingen. Hierbij verliezen we de realiteit van de uitvoerbaarheid niet uit het oog. We verzorgen hierbij zelf de digitale inmetingen en stellen tekeningen en indien gewenst bestek voor u op.

Bij de realisatie zetten wij een team van oplossingsgerichte, passievolle vakmensen in en maken we gebruik van ons eigen geavanceerde machinepark. De optimale voorbereiding zorgt voor efficiënte uitvoering. Wij zijn uw betrouwbare partner in het volledige traject.

Na de oplevering van de werkzaamheden kunnen wij ook zorg dragen voor de nazorg van de gerealiseerde werkzaamheden.

Uw opdracht, ons vakmanschap

Veel van deze werkzaamheden worden uitgevoerd in bestaande situaties. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en het succes is afhankelijk van expertise en goede samenwerking. Optimale communicatie met betrokken partijen en omwonenden en het minimaliseren van de impact op de omgeving zijn onderdeel van onze standaard werkwijze.

Veiligheid, mens en milieu

De omgeving om ons heen, goede arbeidsomstandigheden, de veiligheid voor onze medewerkers en de waarden en normen van onze opdrachtgevers vinden we belangrijk. We denken met u mee in de uitdaging rondom veiligheid, milieu en maatschappij.

Vele gemeenten, waterschappen en provincies hebben Van der Plas Civiel weten te vinden om deze complexe projecten uit te voeren.

Deze opdrachtgevers gingen u voor

Waarom Van der Plas Civiel?

  • Allround kennis in de GWW
  • Sterk in engineering en uitvoering
  • Passie voor het vak
  • Oplossingsgericht
  • Afspraak is afspraak

Grondverzet, Rioleringen, Wegenbouw, Cultuurtechniek. Vertrouwd terrein.

We zijn onderscheidend in het voortraject en sterk in de uitvoering. Of het nu gaat om traditionele grondwerken of complexe civiele projecten, ons team van gepassioneerde vakmensen staat voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.