VanderPlas is een grond- weg- en waterbouwbedrijf dat wordt gekenmerkt door korte lijnen, grote daadkracht, ruime expertise en een grote flexibile instelling. Wij hebben een echte passie voor ons vak, we kunnen enthousiast zijn over nieuw materieel dat weer betere mogelijkheden biedt om het werk te verlichten of te versnellen, maar we vergeten nooit wat ons belangrijkste doel is. Dat is een tevreden opdrachtgever.

We staan dicht bij onze klanten, we zien hun kansen en problemen en zullen altijd vanuit onze eigen expertise mee denken. Door de constructieve werkwijze ontvangen we brede waardering wat vaak weer leidt tot duurzame relaties op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Nuchter verstand en weten wat je roots zijn is geen handicap maar juist een meerwaarde in onze bedrijfstak, goed nadenken over de weg die de opdrachtgever moet afleggen voordat wij in beeld komen is evenmin een overbodige luxe. Want juist in dit voortraject kunnen wij al vaak veel voor de opdrachtgever betekenen. We investeren vertrouwen in onze opdrachtgevers en we krijgen vertrouwen terug. Het blijkt steeds weer de beste basis voor een vruchtbare samenwerking.