Al weer sinds 1996 houdt VanderPlas zich bezig met activiteiten op de werkterreinen grond-, weg-, en waterbouw. In deze tijd hebben wij onze naam goed weten te vestigen door het leveren van hoogwaardige kwaliteit, onze korte communicatielijnen, de effectieve en adequate werkwijze en door projecten pas af te leveren wanneer onze opdrachtgevers volledig tevreden zijn.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met ca.15 vaste medewerkers en ca. 10 inleners/zzp'ers die tot de vaste kern behoren. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk onderaannemers die direct inzetbaar zijn voor onze organisatie. Wij hebben de beschikking over een modern, uitgebreid, innovatief machinepark waardoor iedere klus goed en kosteneffici├źnt kan worden aangepakt.

Langdurige relaties

Tevredenheid van opdrachtgevers is een belangrijke pijler waar onze onderneming op rust. Hier is voor ons onlosmakelijk aan verbonden het nemen van verantwoordelijkheid. Juist door onze jarenlange ervaring is er veel technische kennis maar wordt juist ook sterk gelet op de praktische uitvoerbaarheid waarmee wij meer kunnen bieden dan alleen uitvoering. Dit geeft een opdrachtgever vertrouwen en wellicht is dat de basis van onze langdurige relaties met opdrachtgevers.

Uiteraard is ook het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen uit ons bedrijf niet weg te denken. Belangrijke aspecten hierbij zijn milieu, veiligheid en gezondheid voor onze medewerkers, opdrachtgevers en derden. VanderPlas is dan ook volgens de nieuwste veiligheidsnorm gecertificeerd.

Waarom Vanderplas?

Allround kennis in de GWW, passie voor het vak en sterk oplossingsgericht kunnen wij u als opdrachtgever volledig ondersteunen en durven wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om eenvoudige of gecompliceerde werken wij staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

*
Invalid Input