In opdracht van de Gemeente Geertruidenberg hebben wij in Raamsdonksveer de complete riolering en inrichting aangebracht voor het nieuwplan De Werff. Een luxe nieuwbouwcomplex gelegen aan het water met 51 appartementen. De ligging van het complex is langs een dijk waardoor in de dijkzonering extra eisen aan de riolering waren verbonden door het Waterschap. Het gehele stelsel diende dan ook uit PE te bestaan met trekvaste koppelingen. Voor de afwatering van het vuilewater moest tevens een nieuwe pompput worden geplaatst en de persleiding is door ons in het bestaande gebied aangesloten. Ter hoogte van de dijkzonering hebben we middels een horizontaal gestuurde boring de persleiding aangebracht. De inrichting is geheel gedaan in stijl met het complex. Zo bestaat de gehele terreinverharding uit gebakken dikformaten. Het gehele gebouw is afgewerkt met schanskorven welke zijn volgestapeld met een donkere breuksteen. Voor de afvalinzameling zijn door ons een viertal ondergrondse containers aangebracht. Een recreatief asfaltpad moet het parkeerterrein verbinden met de achtergelegen steigers. De dek van de parkeergarage is ingevuld met een daktuin en middels een royale trappenpartij komt men tevens uit bij deze steigers. Als laatste is de openbare verlichting door ons ingevuld.

Foto-1-698x523Foto-10-698x523Foto-9-698x523Foto-7-698x523Foto-5-698x523Foto-8-698x523Foto-4-698x523Foto-6-698x523Foto-3-698x523

Waarom Vanderplas?

Allround kennis in de GWW, passie voor het vak en sterk oplossingsgericht kunnen wij u als opdrachtgever volledig ondersteunen en durven wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om eenvoudige of gecompliceerde werken wij staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vul een naam in

Vul een telefoonnummer in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input