Met alweer een bestaan van bijna 20 jaar beschikt VanderPlas over een ruime ervaring aan werkzaamheden. In deze tijd is alles sterk ontwikkeld en dat is zeker ook in ons vakgebied merkbaar. Juist één van de redenen waarom wij zo gepassioneerd zijn over ons vak. Maar niet alllen in de uitvoering is dit merkbaar juist ook in de verstandhouding met onze opdrachtgevers. Het meedenken, ontlasten en verantwoordelijkheid dragen komt, naast uiteraard een concurrende prijs, alsmaar meer centraal te leggen. 

Zo krijgt u bij VanderPlas meer als alleen een uitvoerende partij. Juist door onze opgedane ervaring kunnen wij u uitstekend bijstaan met technische en praktische oplossingen met daarbij een juiste prijs/kwaliteit voor ogen houdend. Maar juist ook tijdens de uitvoering staan wij sterk in het coordineren van meerdere partijen, het verzorgen van de benodigde vergunningen/meldingen en desgewenst dragen we achteraf zorg voor meerjarig onderhoud.

Doordat wij veel opdrachten mogen maken vanuit de (openbare) markt werken wij uiteraard met een concurrerende prijs waarbij we blijven gaan voor een gedegen kwaliteit en kwantiteit.

 

 

Waarom Vanderplas?

Allround kennis in de GWW, passie voor het vak en sterk oplossingsgericht kunnen wij u als opdrachtgever volledig ondersteunen en durven wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Of het nu gaat om eenvoudige of gecompliceerde werken wij staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Naam*
Vul een naam in

Telefoon
Vul een telefoonnummer in

E-mail
Vul een geldig e-mailadres in

*
Invalid Input